旅のプランニング


お役立ち情報


このサイトについて

寿麹庵で懐石料理とティーペアリング

寿麹庵で懐石料理とティーペアリング

寿麹庵で懐石料理とティーペアリング

寿麹庵は江戸時代から続いた旧家の、築250年の邸宅を再生したレストランです。茅葺屋根の素敵な空間で、お茶への造詣が深い女将さんがはじめた、ティーペアリングが付いた特別な懐石料理を体験できます。
お店の2階(屋根裏)スペースでは、本格的な茅葺屋根の裏側を間近に見られます。ここで、茶道体験ができるオプションもあります。

関連資料

Kaiseki Cuisine and Tea Pairing at Jyukouan

Jyukouan, a restaurant housed in a restored 250-year-old thatched-roof residence from the Edo period, offers a unique Kaiseki dining experience paired with teas crafted by the proprietress, who has a deep
and refined understanding of tea.
Guests can immerse themselves in the art of tea preparation, enhanced by detailed explanations and warm hospitality.
The second-floor attic showcases the traditional craftsmanship of the thatched roof and provides an optional tea ceremony experience.

関連資料

寿麹庵怀石料理和搭配特色茶点式饮茶

“寿麹庵”是一座由拥有250年历史的江户时代老宅重新修复而成的餐厅。置身于茅草屋顶的雅致空间,可体验到由精通茶道的女店主自创的搭配特色茶点的怀石料理。
无论是对茶的讲究、沏茶的动作,还是讲解时的语调都让人感觉既细致又优雅。
在餐厅的二楼(屋顶阁楼),还可近距离欣赏到传统茅草屋顶的内部构造。此外,可另付费在此进行茶道体验项目。

関連資料

壽麴庵的懷石料理茶饌與搭配的特色茗茶

壽麹庵是一間將自江戶時代傳承下來、擁有250年歷史的舊家宅邸翻新而成的餐廳。在茅草屋頂下的風雅空間中,可以品嚐由深諳茶道的女將所準備的,附有特色茗茶搭配的懷石料理茶饌。
無論是對茶的講究、沏茶的動作,還是講解時的語調都讓人感覺既細緻又優雅。
在餐廳的二樓(閣樓),則可以近距離欣賞茅草屋頂的內部結構。在此有提供茶道體驗的額外選購加值服務。

関連資料

当サイトでは利便性の向上のため、Cookieを使用しています。
サイトの閲覧を続行した場合、Cookieの使用に同意したことになります。
詳細はクッキーポリシーをご確認ください。